Brunstad

BCC Horten er i tillegg til å være en lokalmenighet tilknyttet Brunstad Christian Church (BCC), også BCCs arnested. I Horten ble både landsstevner og andre arrangementer holdt i menighetens første lokale i Nordre Enggate, som ble bygget i 1922. Etter at dette lokalet ble for lite ble landsstevnene en periode holdt i Nesbyen.

Etter hvert ble de et behov for et større sted for stevnene, og gleden var derfor stor da BCC i 1956 fikk kjøpe Nedre Brunstad Gård i Stokke.

Medlemmer fra BCC Horten har siden den gang deltatt på stevner og arrangementer.

Stevner og arrangementer

Gjennom årene har mange tilbrakt sommeren først i telt, så campingvogner, og i de senere år har mange av medlemmene investert i langsiktige leieavtaler i hytter og leiligheter.

På Brunstad samles medlemmer i BCC fra hele verden til konferanser og arrangementer flere ganger i året. Vi som bor i Horten føler oss ekstra heldige som kan være der så ofte siden avstanden er så kort. Mange ferierer også på Brunstad.

Å kunne være sammen med gode venner i moderne fasiliteter i Vestfolds beste skjærgård er fantastisk.

I forbindelse med den store utbyggingen på Brunstad fram mot 2021, bygges det nye sports- og idrettsfasiliteter. For oss i BCC Horten blir det spennende å se hvordan vi kan bruke de nye anleggene, når BCC leier fasilitetene på Oslofjord under sine konferanser.